Hinnastomme 

Kotipalvelut lapsiperheille ja muille asiakasryhmille:

Arkipäivä (Ma- Pe)

37e/h sis. alv. Ilman alvia 30e/h

Kysy rohkeasti arvolisäverottomuudesta lisää, alempana myös infoa siitä, milloin arvolisäverottomat palvelut ovat mahdollisia.  

Arki-ilta (Ma-Pe) 


39e/h sis. alv. Ilman alv 32e/h 

Lauantai 


49e /h sis. alv. Ilman alv 42e/h

Sunnuntai 


67€ /h sis. alv. ilman alv 60e/h. 


Hinnat sisältävät matkat asiakkaalle ja tarvittavat välineet. Yllättäviä lisäkuluja ei asiakkaalle tule. Poikkeuksena yli 10km matka, jolloin lisäämme hinnastoon kilometrikorvauksen (0,43cnt/ kilometri)

Arvolisäverottomuudesta:

Palvelut on arvolisäverottomia silloin, kun palvelun saajan toimintakyky on alentunut ja asiakkaan kanssa on tehty palvelusopimus. Palvelusopimuksen voi tehdä yhdellekin kerralle.

Kotitalousvähennyksen voi hyödyntää myös hoivapalveluista.

Siivouspalvelut

Ylläpitosiivous tarkoittaa esimerkiksi viikottain tai kerran kuukaudessa tapahtuvaa siivousta ns. toistaiseksi voimassa olevalla sopimuksella. 


Siivoukseen sisältyy matkat, välineet ja pesuaineet. Poikkeuksena yli 10km matka, jolloin lisäämme hinnastoon kilometrikorvauksen (0,43 cnt/kilometri) 


30e/h + alv kertakäynti, ylläpitosiivous 28e/h


 

Huom! Kotitalousvähennyksen jälkeen tuntihinta arkipäivältä ilman arvolisäveroa on vain 18e/h. Kotitalousvähennykseen on tulossa muutos 1.1.2020 ja hinta on laskettu sen mukaisesti. 


Hyödyllisiä linkkejä:

Arvolisäverottomuudesta: https://yksityisetpalvelut.fi/arvonlisaveroton-palvelu

 Kotitalousvähennyksestä, vero.fi:n sivulta: https://urly.fi/1qke


Meiltä sinulle räätälöity palvelupaketti

Palveluntarpeesi mukaan 

Ota yhteyttä, niin räätälöidään sinulle sopiva palvelupaketti tarpeidesi mukaan! 

Meillä ensimmäinen alkukartoitus/keskustelukäynti on maksuton. 

Ei sitoutumisvelvoitetta myös kertakäynnit 

Meillä ei tarvitse kuukausisopimuksia, vaan myös kertakäynnit ovat mahdollisia! Esimerkiksi lastenhoito, kauppa-apu ja muu tarvitsemasi palvelu voi olla kertaluontoista, tai silloin tällöin - kun sinä sitä tarvitset! 

Tiesitkö että.. ? 

Palvelut ovat arvolisäverottomia silloin, kun asiakkaan toimintakyky on alentunut. Kotitalousvähennyksen voi hyödyntää niin esimerkiksi suihkutus- tai muista avustuksista kuin siivousavusta.